| |
Tabaluga71 | 05.03.2008 12:38:19 |


Grupa: Administrator 
Posty: 2686 #72933 Od: 2008-2-14
| NA KAŻDEJ PATELNI, nie tylko teflonowanej, można smażyć bez tłuszczu, jeśli gorącą patelnię posypiemy warstwą grubej soli. Kiedy ziarenka soli zaczną "podskakiwać", usuwamy sól i możemy bez obawy kłaść mięso czy rybę, które nie będą przywierać do dna. |
| |
Electra | 15.06.2025 12:13:05 |

 |
|
| |
Jolita | 05.03.2008 16:22:48 |


Grupa: Administrator 
Posty: 2935 #73157 Od: 2008-2-14
| to akurat niezawodny sposób też tak robię _________________ Dawniej ludzie wiedzieli mało, ale to "mało" poruszało do głębi ich serca. Dzisiaj ludzie wiedzą wiele, ale to "wiele" porusza ich tylko powierzchownie i karykaturalnie. |
| |
wiktoria69 | 14.03.2008 12:47:39 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 238 #78761 Od: 2008-3-13
| No o tym to nie słyszałam-świetna sprawa i kalorii mniej  |
| |
biel | 28.12.2008 19:00:16 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Kraków
Posty: 328 #197996 Od: 2008-12-28
| Dla mnie to nowość! Myślałam, że na teflonie owszem, ale do innych przywiera. |