 
 
  
  Grupa: Administrator  
  Posty: 2935 #75343 Od: 2008-2-14
  | Składniki:
  20 dag makaronu "kokardki" 20 dag wędzonej ryby (makrela) 4 pomidory mała puszka groszku 1/2 pęczka koperku łyżka soku z cytryny 2 łyżki oliwy sól,pieprz
 
  Makaron ugotować al dente,ostudzić.Z ryby zdjąć skórkę,usunąć ości,rozdrobnić.Pomidory sparzyć,obrać,pokroić. Groszek osączyć.Koperek posiekać.Makaron,warzywa i rybę włożyć do miski,skropić sokiem z cytryny oraz oliwą,oprószyć solą i pieprzem.Posypać koperkiem. _________________ Dawniej ludzie wiedzieli mało, ale to "mało" poruszało do głębi ich serca. Dzisiaj ludzie wiedzą wiele, ale to "wiele" porusza ich tylko powierzchownie i karykaturalnie.  |